Party & Catering

 

tokyo sushiFaceţi din petrecerea Dvs. una de neuitat!

Cocktail/ Corporate party, Mese festive, Evenimente

 

Oferim servicii de catering sau pregătim sushi pe loc, în faţa participanţilor, la evenimentul organizat de către Dvs. Pe lângă deliciul culinar dat de savurarea sushi-ului, Vă oferim şi spectacolul pregătirii lui de către bucătarii noştri.  Dacă Dvs. şi prietenii Dvs. sunteţi Tokyo Sushi Friends, nu rataţi ocazia de a avea parte de o zi/ seară specială, în care să regăsiţi povestea culinară cu iz japonez.

 

Pentru organizarea diverselor evenimente, Vă punem la dispoziţie pe lângă salonul de la parter şi saloanele de la etajul I. Pentru o ofertă personalizată, nu ezitaţi să ne contactaţi la 0753 070 000 şi veţi fi direcţionat către persoanele care se ocupă de aceste detalii semnificative, astfel încât evenimentul să devină un adevărat matsuri!

*matsuri – eveniment cu specific japonez

 

 

Nunta Dvs.

 

nunta

 

 

Nunţile au mireasmă de poveste! Şi pentru că au la bază mult bun-gust, ne-am gândit că e necesar să luaţi în calcul şi gustul bun. Pe lângă meniul prestabilit, Vă invităm să beneficiaţi şi de un moment destinat preparatului fin: SUSHI, oferit de către Tokyo Japanese Restaurant.

 

Fiecare dintre noi speră ca ziua în care spune: ”DA!” să devină ziua în care a luat cele mai bune decizii. Spre o decizie potrivită Vă putem îndruma chiar noi! Vă invităm să ne contactaţi telefonic la 0753 070 000, pentru a avea parte de serviciile potrivite pentru Dvs.

 

 

 

 

 

Botez

tokyo 1

 

 

 

Și pentru că cele mai frumoase începuturi sunt momentele care merită imortalizate, Vă invităm să sărbătoriți la noi în restaurant sau să ne primiți în vizită la Dvs.! Cu o ofertă personalizată cu sushi, sashimi și preparate gătite cu specific japonez, Vă oferim o călătorie gastronomică și culturală în Țara Soarelui Răsare. Să-i urăm bun-venit micuței/ micuțului așa cum se cuvine, sărbătorind frumos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2013 - 2019 Tokyorestaurant.ro | Site realizat de TwoDesign.ro

LOGO TOKYO GROUP

 Materialele publicate pe acest site apartin restaurantului Tokyo Japanese Restaurant si nu pot fi preluate, integral sau fragmentar, fara acordul scris al nostru.
Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la info@tokyorestaurant.ro.