Preparate Japoneze Rafinate, Master Chefi de Renume Mondial si o Atmosfera Distinsa … asta vei gasi pe strada Gheorghe Marinescu nr. 5 la Tokyo Japanese Restaurant.

Inarmat cu cutitul pentru sushi, cu pasta magica wasabi, cu licoarea sos de soia dar mai ales cu multa ambitie si rabdare, Naofumi Tsuchiya a venit la Cluj in 2003 sa le arate romanilor ca pestele se poate consuma si crud. El a fondat primul restaurant cu specific japonez din frumosul nostru oras si a inceput sa impartaseasca cu romanii secretele mancarii japoneze. Sushi, sashimi, teriyaki, ramen, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici.

Anii au trecut iar restaurantul s-a extins si s-a dezvoltat, avand de-a lungul celor 15 ani mii de clienti pe deplin satisfacuti. Drept dovada stau sutele de review-uri pozitive primite pe retelele de socializare si faptul ca Tokyo Japanese Restaurant este foarte des cotat ca fiind cel mai bun restaurant din Cluj pe site-ul TripAdvisor.

Din dorinţa de a păstra gustul autentic al mâncării japoneze, preparatele oferite de către noi sunt mereu proaspete şi pregătite pe loc de către bucătarii noştri, de îndată ce aţi comandat. Iar printre ei se numara si Sushi Chef Alexandru Racatau, ce a obtinut locul 3 la World Sushi Cup 2014.

Petrece clipe de neuitat la Tokyo Japanese Restaurant! Rezerva acum o masa la numarul de telefon 0759.020.024!

Rafinament, grija pentru detalii, autenticitate, atmosfera de 5*, de mai bine de 17 ani, premiat parteneriate, coltul de confort si caldura ( echipa, spatiu cald)

Atmosfera relaxanta, placuta si caldura primitoare a personalului

Despre Tokyo Japanese Restaurant se pot spune multe. In cei peste 17 ani de activitate, pasiunea si excelenta au mers mana in mana.

Reviewuri

Tokyo Japanese Restaurant