Restaurantul Japonez Tokyo procesează comenzi efectuate telefonic (0759 020 024 sau 0753 070 000) și pe site-ul www.tokyorestaurant.ro in intervalul orar 12:00-21:30 și livrează, cu angajați proprii, clienților săi în Cluj Napoca (comandă minimă 50 lei) și în următoarele localități învecinate: Făget, Feleac, Florești, Baciu (comandă minimă 150 lei). Restaurantul isi rezerva dreptul de a refuza, anula sau amana comenzi in afara orasului Cluj atunci cand conditiile de trafic o impun. Timpul mediu de livrare este intre 1 ora – 2 ore de la preluarea comenzii.

In perioadele in care bucataria proceseaza comenzi care duc la depasirea capacitatii de  preparare si/sau livrare intr-un interval de timp acceptabil, Restaurantul isi rezerva dreptul de a opri preluarea comenzilor online.

In intervalul orar 21:30-12:00 si in momentele de capacitate depasita, pagina Delivery va fi disponibila pentru vizionare, dar produsele nu vor putea fi adaugate in cos.

Pentru catering/livrări în alte localități învecinate vă rugăm să ne apelați la numerele de telefon de mai sus. Acestor comenzi se pot aplica taxe de transport.