blog tokyo, Master Chef Keichii Nishimura, Master Chef Tsuchiya Naofumi, tokyo cluj, tokyo group, Tokyo Japanese Restaurant, Top 10 Gourmets

“Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a ! “

  

   În anul 2012 vă surprindeam cu un nou eveniment sub forma unui dineu exclusivist, dedicat în întregime dumneavoastră,gurmanzilor adevărați, aducând tocmai din Țara Soarelui Răsare o personalitate de vază a gastronomiei japoneze: Maestrul Masayoshi Kazato (Președintele All Japan Sushi Association).
   Ca și o continuitate a ceea ce am început în anul 2012, propunem pentru luna februarie a acestui an, ediția a 2-a a evenimentului “Top 10 Gourmets”, desfașurată în data de 6 februarie, ora 19:00, la Tokyo Japanese Restaurant!
   Obiectivul este de a aduce în prim plan, un alt Master Chef japonez: Maestrul Keichii Nishimura.

  Cu o experiență de peste 40 de ani în gastronomia tradițională nipponă, invitatul nostru special, este membru de succes al All Japan Sushi Association (AJSA) și al Sushi Skill Institute din Japonia, reputate instituții din domeniul gastronomiei nippone, la nivel mondial.
  Maestrul va găti în exclusivitate o cină deosebită tuturor participanților la eveniment, colaborând îndeaproape cu Master Chef-ul nostru Tsuchiya Naofumi. Priceperea celor doi maeștri va fi evidențiată cu succes prin intermediul meniului aparte, pregătit cu ingrediente autentic-nippone aduse  exprés din Japonia. Ca o scurtă trecere în revistă, amintim de Wagyu Beef (cea mai râvnită specialitate în materie de carne de vită din lume) sau diversele sortimente de sushi, precum: ton, Unagi, somon.
     Atmosfera acestei seri de gală va fi completată de o degustare de vinuri, susținută cu iscusință de către sommelierul Bogdan Raul Todor. Partenerii noștri, Viile Metamorfosis și LacertA Winery se vor asigura că tonul enologic al evenimentului va fi unul corespunzător. 
    Se întrevede o seară reușită! Nu ratați ocazia de a ne fi alături!

Restaurantul Japonez Tokyo, Cluj-Napoca, Strada Ghe. Marinescu, Nr.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *