12 ani de Tokyo Japanese Restaurant, Alexandru Răcătau, Electric Castle, Master Chef Tsuchiya Naofumi, Sushi, Untold, World Sushi Cup 2015

Tokyo Sushi Summer Events- Motive de sărbătoare!

La Tokyo Japanese Restaurant, întâmpinăm primele zile de toamnă, amintindu-ne de vara călduroasă, dar bogată în evenimente deosebite.
Sezonul vacanţelor, în mod obişnuit unul relaxant şi liniştit, a adus cu sine minunate ocazii de a îmbrăca Sushi-ul de la Tokyo în haine de sărbătoare.
Vara aceasta Clujul şi împrejurimile sale au marcat scena festivalurilor româneşti prin organizarea unor evenimente considerate unicat în ţara noastră.
Ca de fiecare dată, Tokyo Group a fost onorat să fie părtaş la toate acestea:

Electric Castle (25-28  iunie) cu ritmurile sale frenetice şi entuziaste, a dat startul sărbătorii, vremea ploioasă şi răcoroasă neoprindu-i pe participanţi să savureze sushi-ul nostru autentic şi savuros (pe această cale, le mulţumim călduros tuturor! ).

Buna-dispoziţie şi ritmurile celor mai în vogă artişti au continuat şi la Untold Festival (30 iulie -2 august), eveniment aflat anul acesta la prima ediţie ( le urăm cât mai multe ediţii reuşite în continuare!).
Adevărata vedetă de la Tokyo a fost Yakisoba (sau “Noodles” în limbajul autohton), preparat care a făcut furori printre festivalieri.

Aventura Sushi-ului de la Tokyo a continuat pe meleaguri îndepărtate, chiar în patria sa mamă: Japonia, cu ocazia desfăşurării competiţiei internaţionale World Sushi Cup 2015 (20-21 august).
Alexandru Răcătău ne-a reprezentat cu mândrie pentru a doua oară, fiind în topul celor mai pricepuţi bucătari de sushi din lume (în cadrul World Sushi Cup 2015, au participat 11 Sushi Chefs din 8 ţări de pe mapamond).
Îndrumat îndeaproape de Master Chef-ul nostru, domnul Tsuchiya Naofumi, Alexandru a obţinut premiul special oferit de sponsorii concursului.

Încununarea unei veri pline de sărbătoare nu putea fi realizată mai frumos, decât odată cu celebrarea a 12 ani de Tokyo Japanese Restaurant (23 august).
 Iubitorii de Sushi de la Tokyo au fost răsfăţaţi cu o reducere de 12%  la fiecare comandă preluată atât în cadrul restaurantului, cât şi prin Tokyo Delivery Cluj.

Vă dorim o toamnă plină de evenimente speciale, sărbătorite aşa cum se cuvine: împreună cu Sushi de la Tokyo Japanese Restaurant!

Poze evenimente preluate de pe:
https://www.facebook.com/ElectricCastle/photos_stream?tab=photos_stream- Photo: Adrian Vărzaru;
https://www.facebook.com/UntoldFestival/photos_stream?tab=photos_albums- Photo: Sergiu Băcioiu.

Restaurantul Japonez Tokyo, Cluj-Napoca, Strada Ghe. Marinescu, Nr.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *