10000 bucati sushi, balul operei 2015, balul operei Cluj, Sushi Event, sushi live, sushi tokyo, tokyo cluj, Tokyo Japanese Restaurant

Am batut recordul: 10.000 bucati de Sushi la Balul Operei !

          Multumim tuturor celor care au facut parte din povestea „Balul Operei”, multumim organizatorilor pentru ca au crezut in noi si in dorinta noastra de a sustine exclusiv acest spectacol gastronomic, multumim celor care au facut inconjurul artei bucatariei japoneze folosindu-se de ohashi – betisoare.
          Invitatii de la acest eveniment s-au putut bucura de 10.000 bucati de Sushi, alaturi de preparate gatite din bucataria japoneza traditionala si cea fusion, realizate de echipa de la Tokyo Group!
           Bucatarii nostri au oferit un spectacol gastronomic live, sub semnatura Master Chef-ului Tsuchiya Naofumi. Staff-ul Tokyo, fete imbracate in kimono, au oferit celor prezenti informatii despre Sushi, despre gastronomia japoneza si au indemnat participantii sa se bucure de gustul desavarsit al preparatelor marca Tokyo.


        Felicitari de 10.000 ori echipei noastre (and keep counting) pentru fiecare bucata de Sushi pe care a realizat-o, pentru rabdare, dedicare si pentru ca s-au intrecut pe ei.


Restaurantul Japonez Tokyo, Cluj-Napoca, Strada Ghe. Marinescu, Nr.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *